Om A.Venue


MÄKLERI

Med över tio års branscherfarenhet från olika byråer har vi plockat ut det bästa och skapat något nytt. Utöver mäkleriet, med kunskap och trygghet som kärnvärden, arbetar vi utanför ramarna för att hitta den bästa lösningen för dig som kund. Det traditionella sättet är att låta kunden hitta bostaden – vi vänder på det och låter bostaden hitta kunden.

Så mycket som två tredjedelar av svenska internetanvändare söker aktivt efter bostad på nätet. Närmare 400 000 av dem tittar dagligen på bostadsannonser. Dagens kund finns alltså på bussen, på jobbet, på gymmet och hemma i soffan.

Vår lösning är att arbeta med strategisk marknadsföring på sociala plattformar. Utifrån din bostads egenskaper identifierar vi en köpbenägen målgrupp och driver därefter kampanjer på sociala medier. Stora som små bostäder har alltid en plats hos oss. Genom vårt gedigna förarbete och vår effektiva marknadsföring skapar vi de bästa förutsättningarna för just din bostad.

Med kunden i fokus bortser vi från geografiska gränser. Vi följer dig genom alla steg i livet.

 

 

 

NYPRODUKTION

Alla projekt är unika och kräver därför en noga anpassad försäljningsstrategi. Vi är gärna med i ett så tidigt skede som möjligt för att kunna identifiera projektets förutsättningar. Det bästa resultatet får vi genom ett nära samarbete mellan byggherre, arkitekt, marknadsavdelning och mäklare. Vi tror på att personifiera varje enskilt projekt för att skapa ett mervärde och på så sätt maximera byggherrens avkastning till fullo. Vi på A.VENUE har en gedigen bakgrund inom nyproduktion med flera omskrivna projekt som referensobjekt.

 

 

 

PROJEKTERING

Sitter du som bostadsrättsförening, företag eller privatperson på outnyttjade kvadratmeter? Det kan vara allt från råvindar och förrådsutrymmen till källarutrymmen och övriga utrymmen. Tillsammans med våra experter hjälper vi er att utveckla ytorna. Tack vare vår marknadserfarenhet och breda kompetens kan vi se vilken planlösning som är mest effektiv, vilka materialval som höjer värdet och vad som fungerar bäst i respektive område. För att underlätta för er projektstyr vi under hela processen.

Jobba på A.Venue

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.